De zumbalessen worden gegeven door:

Docenten zumbazumba docenten

Docent:  Feline Brinkgreve (met assistentie van Leyda Alvarez)

 docenten zumba

Feline Brinkgreve en Leyda Alvarez zijn allebei in bezit van een zumba certificaat, behaald in Amsterdam bij Beto Perez. 

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsamerengueaxésamba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan.

  •  Zumba is de manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden terwijl je plezier maakt en niet het gevoel hebt dat je afziet. Want eigenlijk is het genieten met lachende gezichten wanneer u danst op de Latijns-Amerikaanse muziek.
  • Zumba is leuk! Naar de Zumba gaan met vrienden en collega's voelt elke keer opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, wordt een verslaving!
  • Zumba is makkelijk! De danspasjes zijn zo makkelijk dat u onmiddellijk kan meedoen. Zowel vrouwen als mannen , maar ook kinderen kunnen deelnemen aan de Zumba Fitness-lessen.
  • Zumba is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan.
  • Zumba is anders! De klassieke fitness- en groepslessen die worden gegeven, bevatten vaak een reeks van bewegingen die telkens herhaald worden. Al gauw leidt deze herhaling - al dan niet in een verschillende frequentie tot verveling. Het dynamische Zumba Fitness-programma biedt heel wat variatie en de afwisseling tussen de snellere en tragere nummers geven je de kans om even te recupereren.
  • Zumba werkt effectief! Na een aantal Zumba-lessen heb je al de indruk dat het volgen van de Zumba een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt: het is en blijft een work-out. Èèn van Zumba's grote troeven is dat je je hele lichaam aan het werk zet: je benen blijven constant in beweging door de basispasjes. Je armen komen erbij naarmate je je de oefeningen eigen maakt, dit brengt met zich mee dat ook je middel in beweging blijft.
  • is conditie opbouwen en afslanken! Vetverbranding en spieren kweken vormen voor veel mensen de basis tot gewichtsverlies en de vorming van een mooier figuur.
  • Zumba heeft het grote voordeel dat je alle oefeningen op je eigen tempo en naargelang je eigen conditie kan uitvoeren.
  • Zumba = PARTY TIME!!!
Vind ons op Facebook
Volg ons